Bergvärmepump i Båstad för en klimatsmart och naturnära uppvärmning

 


Med hjälp av en bergvärmepump kan du ta tillvara på den energi som jorden och berggrunden har lagrad. Vi på Midic VVS har lång erfarenhet av hela arbetsprocessen och garanterar våra kunder höga resultat och lång hållbarhet. Vi har nära samarbeten med ett fåtal tillverkare, vilket är något som vi är stolta över och som har möjliggjort för oss att kunna bli ännu bättre i vårt arbete då vi kan de produkter vi servar och levererar.

Varför bergvärme?

Bergvärme är solenergi som har lagrats under längre tid djupt nere i marken, i botten av sjöar eller under din gräsmatta. Med en smart bergvärmepump kan du ta tillvara på all denna energi och därigenom få en mer klimatsmart och effektiv energikälla. Bergvärmepumpen ser inte bara till att du blir försörjd med värme och varmvatten – den ser också till att ditt hem håller sig svalt under de varma sommarveckorna.

Bergvärme från Nibe

Vi har ett nära samarbete med tillverkaren Nibe som under lång tid som aktiv tillverkare av bergvärmepumpar har lyckats ta fram produkter i världsklass som garanterar dig som kund hållbara lösningar.

I och med vårt långa och nära samarbete med Nibe som både återförsäljare och installatör, har vi på Midic VVS blivit experter på Nibes produkter. Detta är något som medfört att vi med säkerhet kan leverera korrekta installationer hos våra kunder.

Modeller

Produkterna är många, vilken specifik produkt som passar just dina behov bäst kan därför vara svårt att avgöra. Därför ska du alltid rådfråga oss på Midic innan du bestämmer vilken modell du ska välja. Nedan följer ett urval av de modeller som Nibe tillhandahåller sina kunder:

Nibe F1255 – En inverteringsstyrd bergvärmepump för högsta besparing, med Nibe Uplink som integrerat hjälpmedel får du full översikt över din energiförbrukning och dina kostnader, för en enklare vardag.

Nibe F1245 – En inverteringsstyrd bergvärmepump med Nibe Uplink integrerat som ger dig en mer kostnadseffektiv och klimatsmart energilösning där du som konsument har full koll på din förbrukning. Fungerar även som varmvattenberedare.

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss på Midic VVS redan idag så hjälper vi dig att ta fram, montera och installera din bergvärmelösning redan idag. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda våra kunder effektiva energilösningar till konkurrenskraftiga priser och självklart har vi de licenser som är nödvändiga i utförandet av vårt arbete.


Öppettider


Måndag – Fredag 07.00 – 17.00


Kontaktuppgifter


Adress Öreliden 3

Område 312 32 Laholm

Telefon 0430 – 77 55 76

Telefon 0431 – 36 70 76

Email info@midic.se