Luftvärmepump Båstad

 


Med lång och gedigen erfarenhet i ryggen erbjuder vi på Midic VVS montering och installation av luftvärmepumpar och frånluftvärmepumpar i Laholm och Båstad. Vi har nära samarbeten med två olika leverantörer och som återförsäljare och installatör av hägkvalitativa luftvärmepumpar, lyckas vi leverera montering och service i världsklass. Detta gör vi med hjälp av de få utvalda produkterna som alla är utpekade med stor omsorg.

Luftvärmepump – Minska dina kostnader

En luftvärmepump tar tillvara på utomhusluften och kan med hjälp av denna bidra med att skapa ett behagligare inomhusklimat och en trevligare luftmiljö. Med en modern luftvärmepump får du en komplett uppvärmningslösning – både för hemmet och för varmvattnet.

Moderna luftvärmepumpar erbjuder inte bara en klimat- och energismart lösning. De medför även ekonomiska fördelar. Många moderna luftvärmepumpar har en automatiserad arbetsgrad som anpassar sig efter sin omgivning och den aktuella förbrukningen och på så vis kan du även minska dina totala energikostnader genom att välja en luftvärmepump från oss på Midic VVS.

Våra produkter och tillverkare

Under åren vi har varit aktiva har vi utvecklat ett nära samarbete med tillverkarna Nibe och Daikin. Två tillverkare som med lång verksamhet inom branschen har tagit fram stabila produkter med hög hållbarhet och stor pålitlighet.

Detta långa och nära samarbete med av oss, noga utvalda tillverkare, har lett till att vi kan erbjuda våra kunder service och installering i världsklass. När vi arbetar med installation och service av värmepumpar i Båstad så utför vi alltid vårt arbete med garanti för att det ger ett långsiktigt och hållbart resultat.

Frånluftsvärmepump i Båstad

En frånluftsvärmepump tar till vara på den energi som finns i den befintliga luften och som annars skulle ha gått till spillo. Med hjälp av en smart frånluftvärmepump får du en klimatsmart samt en ekonomiskt energilösning i hemmet. Låt ditt hem andas och ta tillvara på den befintliga inomhusluften.

Frånluftsvärme från Nibe

Pumptillverkaren Nibe har med många år inom sin bransch blivit en ledande tillverkare av frånluftsvärmepumpar. Med ett nordiskt arv erbjuder Nibe svensktillverkade produkter i världsklass. Vi på Midic VVS har sedan länge arbetat mycket tätt ihop med Nibe för att kunna erbjuda våra kunder montering och installation av hållbara lösningar från Nibe som vi vet håller i längden.

Ett urval av Nibes frånluftsvärmepumpar:

Nibe F730 – För nybyggnation eller utbyte av din nuvarande frånluftsvärmepump. Utrustad med inverterstyrning och Nibe Uplink får du full koll på din förbrukning och sparar på så vis inte bara i plånboken utan även på miljön.

Nibe F750 – En frånluftsvärmepump som också tillåter koppling till annan värmekälla, utrustad med Nibe Uplink får du full kontroll över ditt inomhusklimat och förvärmd tilluft med tillvalet Nibe SAM40.

Nibe F370 – Fungerar främst som utbyte av en nuvarande luftvärmepump. Med hjälp av Nibe Uplink får du som konsument full kontroll och koll på din energiförbrukning och dina energikostnader.

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss på Midic redan idag så hjälper vi dig med både monteringen och installationen av din nya frånluftsvärme. Vi har mycket lång erfarenhet från VVS-branschen och med över 100 installationer per år i ryggen kan vi garantera våra kunder hållbara resultat som håller år ut och år in.

Vi erbjuder dig som kund allt inom VVS – med tjänster från början till slut. Hör av er till oss för att höra mer om våra tjänster och boka någon av dem. Antingen hör ni av er via kontaktformuläret här på hemsidan alternativt via mail eller telefon.


Öppettider


Måndag – Fredag 07.00 – 17.00


Kontaktuppgifter


Adress Öreliden 3

Område 312 32 Laholm

Telefon 0430 – 77 55 76

Telefon 0431 – 36 70 76

Email info@midic.se