Rörmokare Laholm

 


Vi på Midic har lång erfarenhet och med över 100 värmepumpsinstallationer per år kan vi garantera våra kunder bra och hållbara resultat. Vi är kort sagt din rörmokare och VVS-installatör i Laholm.

Rörmokare Laholm – Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp med dränering? Eller kanske anslutning till det kommunala avloppssystemet? Oavsett vad du behöver så finns vi på Midic där för dig och erbjuder trygga och hållbara lösningar. Våra rörmokare har med sin långa erfarenhet av branschen lärt sig att hantera alla tänkbara situationer som kan uppstå och det är med denna kunskap vi kan erbjuda våra kunder kvalitativa lösningar med lång hållbarhet.

Din rörmokare i Laholm

En värmepump för med sig mycket gott. Men det kan vara svårt att veta vilken värmepump man ska välja, därför är vi med dig som kund hela vägen fram. Med god kunskap och ett nära samarbete med tillverkarna Daikin och Nibe kan vi erbjuda våra kunder kvalitativa produkter och lösningar med lång och hållbar garanti.

För alla som vistas inomhus med luftburna värmesystem, såsom direktverkande el i huset, kan en luftvärmepump vara lösningen för ett mer behagligt och omväxlande inomhusklimat. En värmepump tar till vara på den friska utomhusluften och skapar en bättre luftmiljö inomhus.

Vår kärnverksamhet

Värmepumpar – Vi är återförsäljare och montörer av värmepumpar från Daikin och Nibe.

WS-installationer –Kärnan i vår verksamhet är och har alltid varit traditionella rörarbeten. Vi erbjuder kompletta lösningar inom värme och vatten. Allt från planering till installation av värmepumpar, frånluftsvärmepumpar och även bergvärme. Vi är med dig hela vägen från planeringsstadiet till montering och installation.

Kyl-jobb – Vi på Midic genomför kompressorbyten och lagar din befintliga kyl & frys. Självklart är vi behöriga.

Letar du efter rörmokare i Laholm? Kontakta oss!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din värmepump. Vi är din lokala rörmokare i Laholm och får jobbet gjort. Det är viktigt för oss att du som kund känner tillit till oss och vi är aldrig klara med ett jobb förrän du som kund är nöjd och det önskade resultatet är uppnått.


Öppettider


Måndag – Fredag 07.00 – 17.00


Kontaktuppgifter


Adress Öreliden 3

Område 312 32 Laholm

Telefon 0430 – 77 55 76

Telefon 0431 – 36 70 76

Email info@midic.se