Värmepump Båstad

 


Med lång erfarenhet i ryggen och över 100 värmepumpsinstallationer per år vill vi på Midic påstå att vi kan och förstår oss på värmepumpar. Våra installatörer har alla mycket lång erfarenhet och vet vilka krav som ställs från er som kunder.

Värmepumpar i Båstad – Produkter och tillverkare

Under åren vi har varit aktiva har vi utvecklat ett nära samarbete med tillverkarna Nibe och Daikin. Dessa är två tillverkare som med lång erfarenhet av branschen och har tagit fram bra produkter med hög hållbarhet och pålitlighet.

Detta långa och nära samarbete med av oss, noga utvalda tillverkare har lett till att vi kan erbjuda våra kunder service i världsklass. När vi arbetar med installation och service av värmepumpar i Båstad så utför vi alltid vårt arbete med garanti för att det ger ett långsiktigt och hållbart resultat.

Varför värmepump?

En värmepump är kort sagt en anordning som överför värme från en kall till en varm plats. För dig som privatperson kan en luftvärmepump inte bara förändra luftkvalitén och temperaturen i hemmet eller bostaden, utan faktiskt hela ditt inomhusklimat.

En värmepump ser inte bara till att du får en värmelösning av högsta kvalitet under årets kallare dagar. Att välja en värmepump är också att göra ett klimatsmart val då den utnyttjar naturliga resurser. På så vis får du en miljösmart och komplett värmelösning för både uppvärmning av hem och vatten.

Värmepump för en bättre och renare inomhusmiljö

För alla som vistas inomhus med luftburna värmesystem, såsom direktverkande el i huset, kan en luftvärmepump vara lösningen för ett mer behagligt och omväxlande inomhusklimat. En värmepump tar till vara på den friska utomhusluften och skapar en bättre luftmiljö i lokalen.

Service av värmpump i Båstad – Kontakta oss

Vi på Midic VVS kan värmepumpar och erbjuder våra kunder kvalitativa produkter monterade och installerade av proffs. Vi utför allt vårt arbete på garanti och ser en nöjd kund som det yttersta beviset på ett väl utfört arbete.


Öppettider


Måndag – Fredag 07.00 – 17.00


Kontaktuppgifter


Adress Öreliden 3

Område 312 32 Laholm

Telefon 0430 – 77 55 76

Telefon 0431 – 36 70 76

Email info@midic.se