0430-77 55 76

Badrumsrenoveringar i Laholm

Vi hjälper dig som kund med din badrumsrenovering. Från VVS-installationer
och annat som behövs för att skapa ett modernt och fungerande badrum.

Varför Midic?

Vi på Midic VVS är ett auktoriserat VVS företag som hjälper både dig som privatperson och företag i Halland och nordvästra Skåne med alla typer av badrumsrenoveringar. Genom att anlita oss får ni en erfaren och noggrann entreprenör som genom åren utfört mängder av lyckade renoveringsprojekt i badrum. Vi erbjuder dig som kund en fullservice lösning som innebär att vi tar hand om hela ditt projekt, allt från VVS-installationer, kakelsättning, belysning och allt annat som krävs för att skapa ett modernt och fungerande badrum.

 

Sluta riv!

Vårt medlemaskap i branschorganisationen sluta riv, innebär att vi aldrig river eller föreslår nybyggnation i onödan, samt att våra renoveringar är reglerade och mätbara. Detta är en kvalitétsstämpel för dig som kund, som innebär att du är garanterad en trygg, fungerande renovering som följer boverkets alla regler. Inget fulbygge här alltså. Läs mer om kraven som ställs på oss som entreprenör, och kvalitén du garanteras på slutariv.se

Sluta riv logotyp i rött

Såhär kommer du igång med ditt renovationsprojekt

 

Hur ser ditt drömbadrum ut?

Fundera över vad du vill åstakomma med ditt badrum. Har du någon inspiration, eller är det bara en välbehövd renovering som måste göras?

Hembesök

Vi gör ett hembesök och lyssnar på dina önskemål och tankar. Eftersom vi erbjuder fullservicelösningar, föreslår vi leverantörer utifrån dina krav och idéer.

Offert & Tidplan

Efter att ha konkretiserat alla idéer och fastställt leverantör inom allt ifrån kakel till vitvaror lämnar vi en offert och tidplan.

Arbete

Som fullservicefirma är vi med från ax till limpa, och ser till så att du blir nöjd med resultatet och får ett högkvalitativt badrum som uppfyller alla krav.

Kontakta oss

Vi hjälper dig att komma igång med din badrumsrenovering.