0430-77 55 76

Välkommen till Midic VVS Halmstad – Din lokala rörmokare

Välkommen till vår värld av VVS i Halmstad, Båstad och Laholm med omnejd. Vi utför alla typer av VVS-tjänster. Oavsett om du behöver snabb hjälp med rör, noggranna servicearbeten eller större installationer, är vi här för dig.

Våra Tjänster

Värmepumpinstallationer

Vi erbjuder en stor mängd värmepumpar, framförallt från Daikin och Nibe.

Badrumsrenoveringar

Vi erbjuder effektiva fullservicelösningar för badrum, från ax till limpa.

VVS-installationer

Kvalitativa helhetslösningar inom värme, ventilation och sanitet.

Läcksökning & Filmning

Har du problem med avlopp eller VVS-system, är detta ett bra första steg i felsökningen.

Erkänt VVS företag

Som ett erkänt VVS företag har vi en stark koppling till lokalsamhället. Vi levererar kvalitet till alla badrum, installerar effektiva värmepumpar och ser till att golvvärmen ger rätt komfort. Allt från sanitetslösningar till rörtjänster som gör ditt hem behagligt, kontakta oss.

Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av VVS och strävar alltid efter att möta våra kunders förväntningar. Med oss får ni tillgång till kunnig personal. De ser till att era installationer utförs med stor precision och omsorg.

Vi erbjuder dessutom produkter som blandare, anpassade efter just ditt behov och stil. Anlita oss, nöjda kunder är vår högsta prioritet!

Midic VVS värme

Om Midic VVS AB

Vårt vvs-företag ligger i hjärtat av Laholm. Här blandar vi tradition med modern teknik. Vi gör det för att ge trygghet och bra service till alla som behöver hjälp med vvs installationer. Behöver du installera golvvärme eller behov av badrumsrenovering eller köksrenovering? Vi erbjuder tjänster av toppkvalitet. Vi ser till att varje jobb görs med stor noggrannhet och förståelse för kundens behov.

Vår vision

Midic VVS siktar på att leda med innovation och kvalitet. Vi vill vara ert första val för vvs-relaterad hjälp i Halmstad, Båstad, Laholm och närliggande områden. Vårt team strävar efter att vara trygghetens och förtroendets ambassadörer. Vi hjälper gärna till med både små och stora vvs-projekt för alla kunder.

Tradition och Kvalitet

När ni väljer vårt företag får ni inte bara proffsiga installationer. Ni får även en partner som sätter stort värde på hantverkstradition och kvalitet. Vårt team väljer noggrant ut bästa material och tekniker. Så säkerställer vi att era installationer fungerar perfekt över tid.

Tjänsteutbud hos vårt lokala VVS Företag i Halmstad: Från installation till underhåll

Vi har ett brett utbud av vvs-tjänster. Vi gör alltifrån helrenoveringar till säkra installationer i kök och badrum. Vår service inkluderar även underhåll för att era system ska hålla längre. Vårt team är här för att stötta er, från första mötet till det färdiga resultatet.

Våra VS tjänster – Från nyinstallation till service

Vi på Midic VVS AB är kända för vår pålitlighet inom rörarbeten. Våra tjänster inkluderar allt från rörläggning till installation av värmepumpar och air conditioners. Vi garanterar att vårt arbete håller hög kvalitet och varar länge.

Expertis inom nyinstallationer av värme och sanitet

Våra nyinstallationer görs med stor omsorg och professionalism. Vi tar oss an projekt i alla storlekar. Det spelar ingen roll om det handlar om ett nytt badrum eller ett avancerat värmesystem. Vårt team är alltid redo att leverera utmärkt arbete.

Service & Underhåll – Förebyggande åtgärder för dina rör och VVS

Att ständigt ha fungerande VVS-system är viktigt för oss. Genom service och underhåll förebygger vi problem som kan uppstå. Till exempel en läckande kran. Våra tekniker hjälper dig med allt från enkla underhållsarbeten till nöd reparationer och utbytes arbeten.

Renovering – Uppdatering och modernisering av ditt badrum

Vi fokuserar på att förbättra estetik och funktion i våra renoveringar. Det kan vara en liten uppdatering eller en stor renovering av ditt badrum. Vårt team av rörmokare strävar alltid efter att leverera toppkvalitet. Med vår expertis får du VVS-lösningar som håller i många år.

Badrum
Vatten läckage

VVS Halmstad – En helhetslösning för alla behov

Vårt team har djup expertis och lång erfarenhet av allt som har med VVS att göra. Som din VVS-entreprenör, siktar vi på service som möter och slår dina förväntningar. Vi hanterar varje projekt med största noggrannhet tack vare våra kvalificerade tekniker och ingenjörer.

Våra lösningar är moderna och anpassade efter nya standarder. Vi tar hand om dig hela vägen till ett säkert och fungerande slut. Om du söker fasta priser och extra värde, har du kommit rätt.

Spetskompetens inom Vatten, Sanitet, Värme och Kyla

Vi erbjuder specialiserade tjänster från kylteknik till badrumsrenoveringar och mer. Allt arbete utförs med noggrannhet av certifierade montörer. Vi är också certifierade enligt Säker Vatten och och en del av branschorganisationen Sluta Riv vilket visar vårt engagemang för kvalitet och miljö.

Helhetslösningar inom VVS för privatpersoner och företag

Vi välkomnar både nya och befintliga kunder att utforska vårt erbjudande. Våra helhetslösningar ger mervärde och trygghet, oavsett dina behovs storlek. Kontakta oss idag för att inleda ett samarbete med ett företag som ger värme och komfort till ditt utrymme.

Frågor och svar

Vilka tjänster erbjuder vi?

Våra tjänster inkluderar installation, service, renovering och nyinstallation. Vi hanterar värme och sanitet, och installerar värmepumpar och golvvärme. Vi fixar även ledningar, blandare, kranar, toalett och ser till att befintliga system underhålls väl.

Är ni ett certifierat VVS-företag?

Ja, vi är certifierade enligt Säker Vatten och och en del av branschorganisationen Sluta Riv. Det visar att vi håller en hög standard på vårt arbete och tänker på miljön.

Kan ni hjälpa både privatpersoner och företag?

Absolut, vi hjälper både privatpersoner och företag. Vi skräddarsyr lösningar för att ge det bästa resultatet till alla.

Hur går jag tillväga för att kontakta er för ett VVS-arbete?

Du hittar mer information och når oss via vår hemsida, telefon eller e-post. Vi är snabba med att svara och hjälpa dig planera ditt VVS-projekt.

Erbjuder ni helhetslösningar inom VVS?

Ja, vi levererar helhetslösningar inom VVS. Från planering, installation till service. Vi tar hand om hela processen, även för större projekt.

Vad gör jag om jag har en akut VVS-relaterad situation?

Om det är akut, är du varmt välkommen att ringa oss på telefonnummer: 0430 – 77 55 76. Vi finns här för att snabbt fixa dina VVS-problem.

Har ni erfarenhet av badrumsrenoveringar?

Ja, vi är experter på badrumsrenoveringar. Vi tar hand om allt från design till det färdiga badrummet, med högsta kvalitet.

Kan ni installera och serva värmepumpar?

Ja, installation och service av värmepumpar är en av våra specialiteter. Vi kan alla typer. Vi säljer värmepumpar från NIBE och Daikin och hjälper dig hitta rätt modell för dina ändamål.

Vilka varumärken och produkter arbetar ni med?

Vi använder välkända varumärken av hög kvalitet. Det garanterar att våra kunder alltid får den bästa lösningen.

Går det att få en uppskattning på förhand av kostnaderna för ett projekt?

Efter att ha pratat om dina behov kan vi ge en ungefärlig kostnadsuppskattning för ditt projekt.

Kontakta oss

Vi hjälper dig att komma igång med ditt VVS-projekt.