0430-77 55 76

Midic VVS Båstad – Din pålitliga rörmokare och partner för VVS-tjänster

Stig in i vår värld av VVS i Båstad, Laholm och Halmstad med omnejd. Vi är experter på alla områden av VVS, redo att hjälpa dig oavsett om du behöver akut rörfix, noggrann service eller omfattande installationer.

Våra Tjänster

Värmepumpinstallationer

Vi erbjuder en stor mängd värmepumpar, framförallt från Daikin och Nibe.

Badrumsrenoveringar

Vi erbjuder effektiva fullservicelösningar för badrum, från ax till limpa.

VVS-installationer

Kvalitativa helhetslösningar inom värme, ventilation och sanitet.

Läcksökning & Filmning

Har du problem med avlopp eller VVS-system, är detta ett bra första steg i felsökningen.

Erkänt VVS företag

Vi är inte bara ett VVS företag – vi är en del av samhället. Med starka band till vår lokala region, levererar vi lösningar av högsta kvalitet för badrum, avlopp, effektiva värmepumpar, värmeanläggningar och golvvärme som ger rätt komfort till ditt hem. Från små reparationer till stora projekt. Inget jobb är för stort eller för litet, vi är här för dig.

Med en djup förståelse och bred erfarenhet av VVS-branschen, strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt team av kunniga rörmokare utför vvs-installationer och arbeten med noggrannhet och omsorg.

Utöver våra tjänster erbjuder vi även skräddarsydda produkter som blandare, anpassade efter dina behov och stilpreferenser. Hos oss är nöjda kunder vår främsta prioritet.

Midic VVS värme

Om Midic VVS AB

Midic VVS AB startades 2006 och med bas i Laholm kombinerar vi tradition med modern teknik för att erbjuda säkerhet och kvalitet till alla i behov av VVS-installationer. Vare sig det handlar om att installera golvvärme, renovera badrummet eller köket, kan du lita på vår toppkvalitet och noggrannhet.

Vår vision

Företaget Midic VVS strävar vi efter att vara pionjärer inom innovation och kvalitet. Vi vill vara det självklara valet för att få hjälp med VVS-tjänster i Båstad, Laholm, Halmstad och omkringliggande områden. Med vårt dedikerade team av vvs-tekniker och rörmokare tar vi oss an både små och stora projekt med samma engagemang.

Tradition och Kvalitet

När du väljer oss får du inte bara professionella installationer utan också en partner som värdesätter hantverkstradition och kvalitet. Vi använder noggrant utvalda material och tekniker för att säkerställa att dina installationer fungerar felfritt över tid.

Tjänsteutbud hos vårt lokala VVS-företag i Båstad: Från installation till underhåll

Vi har lång erfarenhet och erbjuder helhetslösning inom VVS i Båstad, från fullständiga renoveringar, eller vid nybyggnation, till säkra installationer i badrum och kök. Vår service inkluderar även regelbundet underhåll för att förlänga livslängden på dina system. Vårt dedikerade team finns här för att stödja dig genom hela processen.

Våra VS tjänster – Från nyinstallation till service

Midic VVS är välkända för vår pålitlighet när det gäller rörarbeten. Vårt tjänsteutbud sträcker sig från rörläggning till installation av värmepumpar och luftkonditionering. Vi garanterar förstklassigt arbete som varar över tid.

Expertis inom nyinstallationer av värme och sanitet

Våra erfarna yrkesmän utför nya installationer med precision och professionalism, oavsett om det är ett nytt badrum eller ett komplext värmesystem. Du kan lita på oss för utmärkt arbete varje gång.

Service & Underhåll – Förebyggande åtgärder för dina rör och VVS

För oss är det viktigt att dina VVS-system fungerar felfritt. Genom regelbunden service och underhålls arbeten förebygger vi problem innan de uppstår, från enkla underhållsarbeten till akuta reparationer och utbyte av delar.

Renovering: Förnya och förbättra ditt badrum

Vi fokuserar på att förbättra både estetik och funktion i våra badrumsrenoveringar. Oavsett om det handlar om en mindre uppfräschning eller en totalrenovering, kan du lita på vår expertis för perfekt resultat.

Badrum
Vatten läckage

VVS Halmstad – En helhetslösning för alla behov

Med vår djupa expertis och långa erfarenhet är vi din VVS-partner oavsett projektets storlek. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och hanterar varje projekt med noggrannhet och professionalism.

Spetskompetens inom Vatten, Sanitet, Värme och Kyla

Vi erbjuder specialiserade tjänster inom allt från kylteknik till badrumsrenoveringar, utförda av certifierade montörer enligt Säker Vatten. Genom vårt engagemang för kvalitet och miljö är vi stolta medlemmar av branschorganisationen Sluta Riv.

Helhetslösningar inom VVS för privatpersoner och företag

Oavsett om du är privatperson eller företagare, välkomnar vi dig att utforska våra helhetslösningar för VVS. Kontakta oss idag för att påbörja ett samarbete som kommer att ge dig värme och komfort i ditt utrymme.

Frågor och svar

Vilka tjänster tillhandahåller vi?

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive installation, service, renovering och nyinstallation. Allt från hantering av värme och sanitet till installation av värmepumpar och golvvärme. Vi tar även hand om ledningar, blandare, kranar, toaletter och ser till att befintliga system underhålls på bästa sätt.

Är ni ett certifierat VVS-företag?

Ja, vi är certifierade enligt Säker Vatten och är också medlemmar i branschorganisationen Sluta Riv. Detta visar vårt engagemang för att hålla en hög standard på vårt arbete och vår omsorg om miljön.

Kan ni hjälpa både privatpersoner och företag?

Absolut, vi är redo att hjälpa både privatpersoner och företag. Vi anpassar våra lösningar för att passa behoven hos alla våra kunder. Vi hjälper alla med vatteninstallationer, panninstallationer, varmvattenberedare, byte av toalettstol, ventilation och sanitet, reparation, service- och industriarbeten.

Hur kan jag kontakta er för VVS-arbeten?

Du kan nå oss genom vår hemsida, telefon eller e-post. Vi svarar snabbt och du får hjälp att planera och genomföra ditt VVS-projekt.

Erbjuder ni helhetslösningar inom VVS?

Ja, vi erbjuder kompletta och hållbara helhetslösningar som täcker allt från planering och installation till service. Anlita oss! – Vi tar hand om hela processen, även för större projekt.

Vad ska jag göra om jag står inför en akut VVS-situation?

Om du har en akut situation är du välkommen att ringa oss på telefonnummer: 0430 – 77 55 76. Vi finns här för att snabbt lösa dina VVS-problem.

Har ni erfarenhet av badrumsrenoveringar?

Ja, vi har omfattande erfarenhet av badrumsrenoveringar och tar hand om allt från design till färdigställande med högsta kvalitet.

Kan ni installera och utföra service på värmepumpar?

Absolut, installation och service av värmepumpar är en av våra specialiteter. Vi arbetar med kända varumärken som NIBE och Daikin och hjälper dig att välja rätt modell för dina behov.

Vilka varumärken och produkter arbetar ni med?

Vi arbetar med välrenommerade varumärken och produkter av hög kvalitet för att säkerställa att våra kunder får det bästa.

Kan jag få en uppskattning på kostnaderna för mitt projekt i förväg?

Efter att vi diskuterat dina behov kan vi ge dig en uppskattning av kostnaderna för ditt projekt. Slipp otrevliga överraskningar och dolda kostnader genom att anlita oss!

Kontakta oss

Vi hjälper dig att komma igång med ditt VVS-projekt.